Перевірений роками спосіб – це желатин. Це натуральний згущувач, що має відмінну репутацію. Для того, щоб підготувати желатин для згущення сметанного крему, треба висипати його в металеву миску, додати теплу воду, перемішати і залишити до розбухання.
Основна причина розшаровування крему з масла – змішування продуктів різної температури. Друга часта причина – масло збите сильно або слабо. Для приготування стабільного та смачного крему необхідно використовувати тільки якісне вершкове масло жирністю не менше 82,5%.
Збита сметана або вершки з загущувачем довго зберігають форму і структуру. Загущувач сметани дуже стійкий до вологи, його потрібно додати до суміші, яку потрібно довести до густого стану. В середньому, щоб згустити 1кг суміші потрібно 10-30г загущувача, в залежності від консистенції вихідного продукту.
Відправляємо сметану (обов'язково 20% жирність) в миску і збиваємо одну хвилину. Можна використовувати міксер, але якщо його немає, можна обійтися ложкою. Сметана повинна стати однорідною, легкої, повітряної і на її поверхні з'являться бульбашки.
Згустити сметанний крем можна за допомогою різних продуктів: желатину, крохмалю, борошна, вершкового масла, сиру або вершків.
Що можна додати в сметанний крем, щоб він загуснув? Щоб згустити сметанний крем, можна використовувати додаткові інгредієнти.Одні з …