Ідеальна кількість сиропу на одне еспресо – 5 мл (1 ч. Ложка). Якщо це напій з молоком, то допускається 2-3 ложки, в залежності від побажань клієнта і смакових характеристик самого сиропу.29 серп. 2019 р.
СКІЛЬКИ ДОДАВАТИ СИРОПУ ДО КАВИ? Пропорції кави з сиропом кожен вибирає за власними уподобаннями. Але, на підставі порад від відомих бариста, ми рекомендуємо спробувати наступне співвідношення: на кожні 50 міліграм готового напою береться одна чайна ложка сиропу. Ласуни можуть сміливо збільшувати порцію сиропу вдвічі.
Відповідність смаків: який сироп вибрати Ось наші рекомендації: Горіховий сироп – чудовий вибір для еспресо. Шоколадний сироп – ідеальний для насиченої кави турецькою. Карамельний та ванільний сиропи ідеально поєднуються з кавою з молоком.
А для початку просто можна вивчити кілька правил: Від 20 мл топінг додається тільки до кавових коктейлів, тобто напоїв, де кава не основний, а допоміжний компонент, як смакова добавка. Від 10 до 15 мл сиропу можна додавати до молочного капучино, латте. Не більше 10 мл топінгу прийнято підмішувати в американо.
Сиропи повністю розчиняються в напої, ними можна замінити цукор. Куди ще додають сиропи? Це креми для тортів і інших десертів, а також алкогольні та безалкогольні коктейлі.
Стандартна порція становить приблизно 7 г, із невеликими варіаціями, залежно від способу приготування кави. Однак тут важливо стежити не за обсягом, а саме за вагою.
СКІЛЬКИ ДОДАВАТИ СИРОПУ ДО КАВИ. Досвідчені бариста рекомендують дотримуватися таких пропорцій: 5 мл. сиропу додається до 50 мл. готового напою. В кавовий коктейль, в якому присутні й інші …