Як зняти шкірку з перцю
- рівномірно оберніть плоди фольгою;
- помістіть на 30 хвилин у духовку, розігріту до 250 градусів;
- дістаньте, розгорніть і дайте перцям охолонути;
- потягніть за шапочку перцю, Витягніть середину з насінням;
- розгорніть овоч навпіл;
- акуратно потягуючи за край, зніміть шкірку.
Перед подальшим використанням із запеченого перцю обов'язково потрібно зняти шкірку. Для цього витягнутий із духовки перець потрібно скласти у щільний поліетиленовий пакет.
Вставте ніж у отвір між м'якоттю перцю та насінням. Акуратно ведучи лезом уздовж стінки овочів, розріжте всі мембрани і вийміть серцевину. Потім перець можна нарізати кільцями. У другому випадку розріжте перець вздовж на дві половини і ножем відокремте м'якоть від серцевини.