Найкраще зберігати цукерки в контейнерах або баночках з кришками.
Простий та незвичайний спосіб зберігати довгі солодощі – поставити їх у кухоль. Якщо вона занадто маленька, використовуйте молочник, високу склянку, глечик або будь-яку ємність, яка підходить за розміром.
У пластиковому контейнері Для швидкого та надійного пакування свіжоприготовленого печива або тістечок підійде звичайний пластиковий контейнер. У такому вигляді солодощі можуть зберігатися і в холодильнику, і в ящику кухонного гарнітуру. Контейнер врятує випічку від запахів іншої їжі, які можуть бути у холодильнику.
Цукерки і шоколад можна зберігати в холодильнику. Якщо температура в приміщенні вище +20 ºC, солодощі перекладають на нижню полицю холодильної шафи. Це дозволяє запобігти цукровому та жировому посивенню продукту, а також його деформації.