Актуальні поради Українцям Як правильно вибрати бальзамічний оцет?

Як правильно вибрати бальзамічний оцет?

Щоб кваліфікуватися як Tradizionale, бальзамічний оцет повинен мати віком понад 12 років і не мати у своєму складі жодних інших інгредієнтів, крім виноградного сусла. Колір етикетки вкаже терміни витримки оцту: червоний колір означає 12 років, срібний — 18 років, а золото — 25 років.

Топ-8 якісних бальзамічних заправок

  • Бальзамічний крем із Модени з чорним трюфелем від TARTUFI JIMMY. …
  • MoniniGlaze. …
  • Saarioinen Balsami-etikkaKastice. …
  • Filippo Berio із чорним трюфелем. …
  • Галактика з перцем чилі. …
  • Leonardi Pregiato. …
  • Кисло-солодка приправа із Модени з чорним трюфелем TARTUFI JIMMY. …
  • Leonardi з перцем чилі.

Готують бальзамік із винограду білих сортів, уварюючи виноградне сусло до одержання густого темного сиропу, а потім додають до нього винний. оцет, розливають у бочки і витримують у них щонайменше три роки, а краще — років 12. Для отримання трьох літрів бальзаміка знадобиться 100 кг винограду.

В італійській кухні бальзамічний оцет використовується у складі соусів до овочів, м'яса, риби.Існують такі протипоказання до застосування оцту:

  • висока кислотність, виразка шлунка;
  • виразкові утворення у кишечнику;
  • індивідуальна нестерпність продукту.

Apr 24, 2018

Related Post

У якому році померла балерина Уланова?У якому році померла балерина Уланова?

«Балерина не повинна мати дітей, якщо не хоче розпрощатися зі своїм сценічним життям», — цією фразою Марія Уланова фактично заборонила своїй дочці народжувати. І Галина слухняно робила аборти. Їй було

Скільки потрібно варити цвітну капусту перед тим як посмажитиСкільки потрібно варити цвітну капусту перед тим як посмажити

2 ст. л. Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Як варити цвітну капусту Головне у приготуванні цвітної капусти її не переварити. Тому 5 хвилин у підсоленій воді буде