Актуальні поради Українцям У чому різниця між вершковим та сирним сиром?

У чому різниця між вершковим та сирним сиром?

Все просто – звертайте увагу на склад продукту. У складі вершкового сиру на першому місці мають стояти вершки, а у складі сирного – молоко, що під час виготовлення перетворюється на сир або м'який сир.Oct 17, 2021

Сир

  • Що це: м'який сир без витримки, що виготовляється шляхом створаження свіжого молока, та не призначений для тривалого зберігання. …
  • Інші назви: м'який сир, домашній сир, вершковий сир, крим чиз
  • Різновиди: рікотта, маскарпоне, філадельфія, фромаж блан

Ось до останніх і належить сир, який займає проміжне положення між сиром і сиром (Звідси і назва). Від першого цей продукт відрізняється легшою текстурою, а від другого – способом виготовлення.

Найбільш схожими за смаком, структурою та консистенцією, а також за способом приготування є бурсен і маскарпоне. До вершковому сиру відносяться і французькі "Chavroux" та "Petit-suisse", а також норвезький "Snofrisk". Склад та жирність можуть змінюватися в залежності від виду сиру.

Related Post

Як видалити історію перегляду в Озоні?Як видалити історію перегляду в Озоні?

Історія пошуку та її видалення Подивитись історію на Озоні можна, натиснувши на рядок пошуку в додатку або особистому кабінеті. З'явиться спливаюче вікно, в якому буде вказано все, що ви шукали

Як називається День Феодосії?Як називається День Феодосії?

11 червня православні відзначають День пам'яті святої Феодосії, яка жила у VIII столітті.Jun 11, 2021 Феодосія Константинопольська Вважається православ'я, римо-католицька церква У лику преподобних Головна святиня Церква Свята Феодосії, Стамбул

Як правильно приготувати манти в мантоварці?Як правильно приготувати манти в мантоварці?

Готувати манти в мантяшниці слід 40-45 хвилин, відлічуючи час із моменту закипання води. Це, в разі, якщо вони не були заморожені. Для заморожених мантів слід додати близько п’яти хвилин для