Актуальні поради Українцям Як називається вид шоколадного тістечка з твердою скоринкою та м'якою начинкою?

Як називається вид шоколадного тістечка з твердою скоринкою та м'якою начинкою?

Шоколадний фондан (Фр. fondant au chocolat «який тане шоколад») – популярна французька десертна страва, кекс з шоколадного бісквітного тіста. Його особливістю є тверда хрустка оболонка та рідка серцевина.

Фондан Вид шоколадного тістечка з твердою скоринкою та м'якою начинкою.

За методикою приготування десерти поділяються на:

  • Сирі – наприклад, цілісні фрукти та фруктові салати.
  • Запечений – торти, суфле, капкейки, вафлі, пироги.
  • Смажені – млинці, омлети,
  • Запечені – запіканки з кашею (рисом чи пастою)
  • Заморожені – морозиво, заморожені ягоди
  • Рідкі компоти, соки, десертні вина.

Nov 1, 2019

Залежно від використовуваних інгредієнтів, всі види кондитерських виробів поділяються на дві основні групи: цукристі (шоколад, мармелад, карамель, цукерки, халва, драже) та борошняні (печиво, пряники, торти, кекси, вафлі, тістечка).

Related Post

Як визначити дату пологів за датою зачаття?Як визначити дату пологів за датою зачаття?

Дата народження дитини = дата запліднення + 280 днів. Якщо жінка не знає дату запліднення, як і часто буває, тоді лікар користується такою формулою: Дата народження дитини = дата першого

Де похований із БандериДе похований із Бандери

Наприклад, увівши «Бандера Степан Андрійович», ви потрапите на сторінку, де побачите на мапі точне розташування могили провідника Організації українських націоналістів (ОУН (б)) – на кладовищі ​Вальдфрідхоф у німецькому Мюнхені.1 груд.