Для зберігання та повсякденного сервірування столу за допомогою солі та перцю відмінно підходять млина. Вони герметичні – вміст не вбиратиме сторонні запахи, тому аромат і смак свіжомелених спецій завжди буде максимально насиченим. Млини для солі та перцю бувають ручні та електричні.Jul 29, 2020
Чим гарні млина для спецій Якщо перемолоти їх перед додаванням в страву, вони віддадуть потужний аромат без залишку і розкриють найтонші смакові нюанси. Інший важливий момент. Гарна млин для помелу солі та перцю допомагає спеціям зберегти ефірні сполуки та органічні кислоти.
Зазвичай корпус млина для перцю має вигляд циліндра або барила і виготовлений з дерева, сталі, пластику або скла. В нижній частині млини розміщуються два жорна зі сталі або кераміки. Один із жорнів-фрез є нерухомим, а другий рухається рукояткою.
Пристрій одночасно перемелює та дозує. Млин можна використовувати як у процесі приготування страв, так і як сільнички та перечниці на столі. Свіжемелений перець завжди ароматніший і гостріший. Млини комфортно лежать у руці, включаються однією кнопкою і швидко справляються із завданням.