Актуальні поради Українцям Яка частина яловичини найм’якша для варіння?

Яка частина яловичини найм’якша для варіння?

Яка яловичина найніжніша? Чим більше м’язи задіяні в русі, тим грубіше м’ясо. Тому філейна частина яловичини вважається найніжнішою. З неї і роблять вирізку.

Простіше кажучи, верхня частина туші, починаючи зі спини, чудово підходить для смаження, середня – для тушкування і запікання, а нижню частину добре тушкувати і варити.

Філей – № 12. Це дуже м’яке м’ясо без жиру знаходиться з внутрішньої сторони ребер у задній частині туші. Що і як готувати: філей легкий у приготуванні, його рекомендується запікати в духовці, обсмажувати на грилі або сковорідці, а також тушкувати у швидкому або повільному режимі. Бажано використовувати соуси або особливі спеції.

Більш ніжне м’ясо лопаткової або крижової частини потребує меншої кількості часу – всього 1,5-2 години. Також м’ясо молодої тварини звариться набагато швидше, ніж старішого. Розміри шматка м’яса також впливають на час варіння, чим менший шматок, тим відповідно потрібна менша кількість часу.

Related Post

Як правильно називається китайська троянда?Як правильно називається китайська троянда?

Гібіскус китайський, або Китайська троянда (лат. Hibiscus rosa-sinensis) – один з видів роду Гібіскус. Hibiscus mutabilis L. Гібіскус мінливий Hibiscus rosa-sinensis L. Гібіскус китайська, або Китайська троянда Гібіскус – Квітка,

Як звуть Спілберг?Як звуть Спілберг?

75 років (18 грудня 1946 р.) Стівен Спілберг / Вік Спілберг, Сашко Сашко Спілберг Місце народження Москва, Росія Країна Росія Місце проживання Москва, Росія Рід діяльності ютубер, співачка, актриса, композитор

Як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалилася?Як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалилася?

Щоб картопля не розварювався, сильне кипіння допускається тільки на початку варіння, а в кінці варіння треба вогонь вимкнути – поваривши картопля хвилин 10. Потім залишити її на вогні ще хвилин