Актуальні поради Українцям Як позбутися солодкої картоплі?

Як позбутися солодкої картоплі?

Якщо картопля стала солодкоюУсунути незвичний присмак можна за допомогою спецій, поєднання з кислими або квашеними овочами, або додавання ложки оцту на 1 л води при варінні.

Хоча картопля замерзає при температурі -1,7 °C, бульби, які тривалий час зберігалися в приміщенні при 0 °C, також стають злегка солодкими. Щоб відновити такий смак картоплі, Достатньо 10-14 днів потримати її в затемненому ящику на кухні.

Картоплю необхідно зберігати при низьких температурах, щоб запобігти проростанню і звести до мінімуму поширення хвороб та втрати врожаю. На жаль, зберігання в холоді призводить до того, що крохмаль у бульбі перетворюється на глюкозу та фруктозу. Цей процес називається підсолоджуванням картоплі холодом.

Related Post

Як з'явилися європеоїди?Як з'явилися європеоїди?

Європоїдна раса в сучасному вигляді склалася не раніше голоцену. Найбільш ймовірним є припущення, що основна маса великої європеоїдної раси мала вихідний ареал походження десь у межах великої області, що охоплювала