Актуальні поради Українцям Як бланшувати смородину?

Як бланшувати смородину?

Ягода в перетертому вигляді теж краще зберігатися у досить прохолодному місці. Це не обов'язково має бути морозилка. Підійде зберігання у звичайному холодильнику. Смородину у сушеному вигляді слід зберігати у теплому, але обов'язково сухому місці, щоб ягода не мали змоги вбирати в себе зайву вологу.

Гілку смородини необхідно помістити в склянку, залити окропом та дочекатися охолодження. Приймати напій по 100 г 3 десь у день. При токсикозі добре допомагає смородиновий сік чи морс.

Збирати краще пензликами, акуратно, щоб не пошкодити і не пом'яти. Використовувати для збору маленькі цебра, дрібні кошики, коробки або решета, ємністю на 2-4 кілограми. І бажано, щоб ширина була більшою за висоту: у цьому випадку ягоди точно не пам'ятаються під власним вагою.

Related Post

У чому різниця між акушеркою та гінекологом?У чому різниця між акушеркою та гінекологом?

Акушер-гінеколог – це лікар, який спеціалізується на веденні вагітності та пологів. Він відрізняється і від акушера, і від гінеколога: акушер – це не лікар, а медичний співробітник, який приймає пологи,

Як приготувати магазинні картопляні галушки?Як приготувати магазинні картопляні галушки?

Спосіб приготування: галушки опускають у киплячу воду у співвідношенні 1:6 (галушки: вода) і варять близько 7 хвилин. Заправляють за смаком. Починаємо з м’ясного фаршу. Його потрібно гарненько вимісити, щоб галушки