Актуальні поради Українцям Яка халва смачніша?

Яка халва смачніша?

Не слід купувати халву, на поверхні якої виступив рослинний жир або видно краплі вологи. Такий продукт вироблено з порушенням рецептури або технології. Поверхня хорошої, якісної халви має бути сухою, рівною, без пошкоджень і сивого нальоту.

Смак і запах халви має відповідати її виду. Наприклад, горіхова халва має присмак горіха, соняшникова – соняшнику. Смак халви має бути солодкий і помірно жирний, без згірклості, затхлості та інших сторонніх присмаків і запахів.

Халва гірчить. Тобто тахінна халва поєднує в собі солодкість і гіркоту.

Related Post

Як птахи запліднюють яйця?Як птахи запліднюють яйця?

Запліднення у птахів внутрішнє і відбувається в яйцеводах самки. Власне яйцем (яйцеклітиною) є жовток. Всі інші утворення продукуються яйцеводом (запліднена яйцеклітина, просуваючись яйцеводою, покривається яйцевими оболонками — білковою, волокнистою та

Коли з’явилася перша застібкаКоли з’явилася перша застібка

Але мало хто знає, що нашому маленькому “зубатому помічнику” більше 110 років із часу винайдення. Перші відомості про „блискавку” відносяться до 1851 року, коли винахідник швейної машини Елайя Хоу отримав