Соєвий сир входить до числа універсальних продуктів, які подають до вин, коктейлів, як закусок на святковий стіл. Продукт добре доповнює своїм смаком різні види алкоголю, м'яса, овочів. Для різноманітності смакових якостей сир подають із соусами.
Маринуйте тофу. У тофу міститься багато води, навіть після віджиму, а олія та вода не змішуються. Використання олії в маринаді фактично створить масляну пляму на тофу, а аромати не вбиратимуться. Тому замінюйте олію в маринадах на оцет, соєвий соус чи цитрусовий сік.
Для приготування пряних паличок тофу нам знадобиться сам соєвий сир, беріть без добавок, у нього має бути зовсім нейтральний смак. Спеції та прянощі (у мене це копчена паприка), мелена куркума, часниковий порошок та сіль за смаком. Також знадобиться рослинна олія для змащування дека.