Скільки води потрібно? Все залежить від того, яку кількість продукту ми взяли. Тут важлива пропорція – рідини має бути в три рази більше. Тобто, якщо ми вирішили приготувати 150-200 г локшини, нам буде потрібно 450-600 мл води.
Закип'ятимо два літри води, злегка підсолимо за смаком. Викладемо у воду 100-150 г локшини — її об'єм під час варіння збільшиться приблизно вдвічі. І найголовніша відповідь — скільки варити локшину удон. Проваримо її протягом 5–7 хвилин, потім спробуємо — вона повинна бути м'якою.
Закип'ятити воду, посолити її (можна варити локшину в курячому бульйоні). Викласти у воду яєчну локшину, варити 7-9 хвилин, до м'якості, а потім злити воду. Готову локшину можна посипати подрібненою зеленню петрушки. Страви, до складу яких входить домашня локшина, загалом є дуже різноманітними.
Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилини, а великі або довгі – 8-9 хвилин.
Варити рисову локшину не потрібно – вона склеїться у велику грудку. Для її приготування локшину потрібно залити окропом на 5 хвилин або посмажити на сковороді в рослинній олії.
Просто понюхайте готові макарони, якщо вони мають дивний запах, який відштовхує, краще продукт викинути. На те, що спагеті зіпсувалися, також вказує темний колір та той факт, що вони стали липкими на дотик. Читайте також: Хочете приготувати смачні спагеті — не ламайте їх перед варінням
Як просто зварити локшину. знадобляться — локшина, вода, сіль, масло за смаком. 1. Закип’ятіть воду — води повинно бути багато, особливо якщо ви віддаєте перевагу залишати довжину локшини, не ламаючи її. На 100 грам локшини мінімум 2 літри води. 2.