Правильне зберігання сулугуні в холодильнику Варто зауважити, що якщо на упаковці продукту вказано термін зберігання понад 10 днів, то цей момент має насторожити: у такому сирі є консерванти. Температура холодильного пристрою обов'язково має бути постійною, оптимальною вважається +5 °С.
Щоб сир не сох або не плісняв, ідеально зберігати його у двох упаковках: спочатку загорнути його у кальку, пергамент або харчову плівку, а потім у поліетиленовий пакет або помістити у сирницю з кришкою.
Достатньо закрити упаковку та покласти в холодильник, не турбуючись про те, що сир вбере сторонні запахи або завітриться. Немає необхідності перекладати продукт у контейнер. Наприклад, сири у слайсах торгової марки «Радість Смаку» фасуються у зручне впакування із системою багаторазового запечатування.