Актуальні поради Українцям Як правильно варити візігу?

Як правильно варити візігу?

Особливості приготування Суха візига вимочується у воді мінімум дві години, потім дві години вариться до м’якості. До бульйону для смаку додають коріння, трави і спеції: цибулю, моркву, корінь петрушки, перець, а наприкінці варіння – лавровий лист.

Візига багата хімічним складом, до якого входить магній, натрій, кальцій, фосфор і молібден. І варто зазначити, що цей продукт містить у собі такі вітаміни: A, B12, РР, С і бета-каротин.

Візиґа (також в’язиґа) – назва вживаної в їжу хорди, яку добувають з осетрових риб.

Related Post

Як правильно відкривати лонг?Як правильно відкривати лонг?

Щоб відкрити позицію у терміналі, виберіть потрібну акцію та обсяг покупки, натисніть «Купити». З балансу спишеться сума інвестиції, акції зарахуються до портфелю. Наприклад, купивши 10 лотів акцій "Газпрому" (GAZP) по

Як забрати із собою домового на нове місце проживання?Як забрати із собою домового на нове місце проживання?

Потрібно сказати: "Домовик, йди за мною, за другим тапком вирушай, у новому будинку обживайся». Після чого потрібно взяти другий тапок у новий будинок, там його розташувати на порозі і тільки