Актуальні поради Українцям Як довго Індоутка сидить на яйцях

Як довго Індоутка сидить на яйцях

Скільки часу сидить Індоутка на яйцях. Процес висиджування каченят триває набагато більше, ніж курчат, якщо квочка висиджує курчат 21 день, то у мускусних качок висиджування триває від 33 до 35 днів.

Інкубаційні періоди у різних видів птахів

ПтахІнкубаційний період (днів)
Качка26—28, мускусна качка 35
В'юркові11—14
Гуска25—28
Страус35—45

Яйця індокачка починає відкладати у віці 180–200 днів. За сезон дає до 120 яєць масою від 70 до 90 грамів, які можуть зберігатися 15–18 діб. Мінімальна маса інкубаційного яйця 75 г. Тривалість виведення яєць — 34–36 днів.

Самка відкладає 2-13 яєць у квітні-травні. Починає їх висиджувати лише після того, як знесе всі яйця. Висиджування триває близько 33 днів Самець не насиджує кладку, але допомагає тим, що охороняє гніздо і захищає ділянку.

Найчастіше вискубування пір'я спровоковане дефіцитом селену, а розкльов до крові (канібалізм) – настачею в раціоні вітамінів групи В або метіоніну (незамінної амінокислоти). – Якщо качки клюють один одного – це ознака гіповітамінозу.





Індоутка це знає, тому залишає гніздо 1 або 2 рази, щоб намочити пір`я і повернуться, охолоджуючи кладку. Також самка залишає гніздо, щоб підкріпитися. Поза гніздом квочка проводить не більше 1,5 ч.

Related Post

Як пишеться поблизу чи по близькості?Як пишеться поблизу чи по близькості?

Поблизу – прислівник, єдино правильне написання – злите (регламентується орфографічним словником). Означає “неподалік”, “поблизу чого-небудь”.Mar 3, 2017 ПОБЛИ́ЗОСТІ , прислівник. На невеликій відстані від чого-л.; неподалік, поблизу. Часто навіть найбільш,

Як правильно застосовувати перцевий пластир?Як правильно застосовувати перцевий пластир?

Здорову чисту шкіру заздалегідь знежирити спиртом, протерти насухо. Зняти захисну плівку, додати пластир до шкіри та злегка притиснути. Носити можна до 2-х діб, за відсутності сильного печіння та подразнення. Після

Для чого протеїн Whey?Для чого протеїн Whey?

Сироватковий протеїн – це білок, який отримують як побічний продукт під час виробництва сирів. Він успішно використовується в спортивному харчуванні як для нарощування м’язів, так і в процесі сушіння. Продукт