В'ялена риба у вакуумній упаковці може без проблем зберігається у звичайній, а не морозильній камері холодильника протягом 6-12 місяців.Jul 27, 2020
Окислення жиру – найпомітніший дефект в'яленою та солоною сушеною риби. Виявляється він у пожовтінні черевців, поверхні та підшкірного шару тушок. У риби з'являється гіркий присмак, який здатні вловити навіть діти. Крім того, відчувається неприємний кислий запах.
Сушена риба зберігається у ящиках, розміщених у льоху чи підвалі, протягом 7-8 місяців, у герметичній банку – до року. При зберіганні в холодильнику та морозилці термін придатності не відрізняється від в'яленого продукту і становить півроку та рік, відповідно.
1:333:10Suggested clip 57 secondsЯк зберігати сушені риби в домашніх умовах? – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip