Мексиканські лікарі лікували хворих на грип своєрідними ліками. Вони прописували пити текілу з сіллю та лаймом. Чи так це було насправді, тепер уже ніхто не скаже. Але інша версія звучить більш правдоподібно – сіль і лайм змінюють своєрідний смак і запах текіли, і підкреслюють її оригінальний смак.Jun 8, 2017
Мексиканські лікарі намагалися вилікувати хворих на грип своєрідним способом. Вони прописували пити текілу і неодмінно з сіллю і лаймом. Правда це чи вигадка тепер уже ніхто не скаже. Але інша версія все ж звучить більш правдоподібно – сіль і лайм змінюють смак і запах текіли, підкреслюють її оригінальний смак.
Для профілактики іспанського грипу, який розбушувався в Мексиці 1930 року. Друга свідчить, що текілу в такий спосіб вживали селяни: злизували піт, залпом випивали ковток і закушували тим, що було завжди під рукою, – лимоном або лаймом.
Отже, що нам для цього необхідно: текіла, трохи солі і часточка лайма або лимона. У заглиблення між великим і вказівним пальцем насипаємо сіль, цими ж пальцями тримаємо лайм. Тепер діємо за такою схемою: випиваємо текілу, злизуємо сіль, закушуємо лаймом.