Продукти, що містять найбільшу кількість білка
- Соя – 36 г білка/ 100 г продукту.
- М'ясо гусака – 29 г/100 г.
- Тунець – 29 г/100 р.
- Твердий сир – 23-29 г/100 г.
- Ікра кети – 27 г/100 р.
- Сьомга – 25,5 г/100 г.
- Курка – 25 г/100 р.
- Свинина – 25 г/100 р.
Для поповнення потреби білці як мінімум, чверть тарілки і в сніданок, і в обід, і в вечерю повинна займати білкову страву – 100-150 г. білковий омлет).
Список продуктів, які можна вживати за білковий дієті:
- пісне м'ясо: яловичина, телятина, птиця, конина та кролятина;
- субпродукти: язик, печінка, нирки;
- Риба та морепродукти;
- шинка з індички та курки;
- молочні продукти зі зниженим вмістом жиру;
- соєві продукти.
6 Apr 2021