Актуальні поради Українцям Як коптити м'ясо на вугіллі?

Як коптити м'ясо на вугіллі?

Щоб м'ясо не обгоріло, його потрібно розташувати на одному боці ґрат, а вугілля – на іншій. З відкритими заслінками вугілля повинні повністю прогоріти та покритися сірою золою. Щоб правильно коптити м'ясо на вугільному грилі, поспіх не потрібний. Якщо страва готується понад 1 годину, всередину гриля встановлюється піддон із водою.

На дно коптильні насипте трохи тирси для копчення. Поставте грати з м'ясом і готуйте на вогні 50-60 хвилин. Готове м'ясо відкрийте, витягніть із коптильні і можна відразу пригощатися. Смачного!

Копчення

  1. Перед укладанням в коптильню потрібно розвести вогонь. Найзручніший варіант — багаття в мангале. …
  2. Після того, як багаття трохи прогорить, коптильню встановлюють над ним та нагрівають до температури 250 °C.
  3. Потім курку поміщають у коптильну камеру вниз грудкою і коптять протягом 4 годин.

Dec 20, 2017

Увімкніть гриль, помістіть ящик для копчення гриль; Зачекайте, поки тріска почне диміти; Викладіть м'ясо на решітку та закрийте кришку гриля; Ви можете коптити м'ясо швидко або повільно, залежно від того, якого результату ви хочете досягти.

Related Post

Що виробляють із слонової кісткиЩо виробляють із слонової кістки

Зараз слонову кістку використовують в основному для виготовлення дрібних речей і прикрас. Основним джерело добування є слони Африки (слон африканський), і меншою мірою Індії та Східної Азії (слон індійський). Колір

Як зрозуміти реінкарнацію?Як зрозуміти реінкарнацію?

μετ-εμψύχωσις — «переселення душ»), — група релігійно-філософських уявлень та вірувань, згідно з якими безсмертна сутність живої істоти (у деяких варіаціях — лише людей) перевтілюється знову і знову з одного тіла