Щоб м'ясо не обгоріло, його потрібно розташувати на одному боці ґрат, а вугілля – на іншій. З відкритими заслінками вугілля повинні повністю прогоріти та покритися сірою золою. Щоб правильно коптити м'ясо на вугільному грилі, поспіх не потрібний. Якщо страва готується понад 1 годину, всередину гриля встановлюється піддон із водою.
На дно коптильні насипте трохи тирси для копчення. Поставте грати з м'ясом і готуйте на вогні 50-60 хвилин. Готове м'ясо відкрийте, витягніть із коптильні і можна відразу пригощатися. Смачного!
Копчення
- Перед укладанням в коптильню потрібно розвести вогонь. Найзручніший варіант — багаття в мангале. …
- Після того, як багаття трохи прогорить, коптильню встановлюють над ним та нагрівають до температури 250 °C.
- Потім курку поміщають у коптильну камеру вниз грудкою і коптять протягом 4 годин.
Dec 20, 2017
Увімкніть гриль, помістіть ящик для копчення гриль; Зачекайте, поки тріска почне диміти; Викладіть м'ясо на решітку та закрийте кришку гриля; Ви можете коптити м'ясо швидко або повільно, залежно від того, якого результату ви хочете досягти.