350-400 г готових страв на людину для святкування від 1 до 2-х годин; 550-600 г в середньому потрібно для 1 гостя на заході від 2 до 4 годин; 800-1200 г на людину для випускного або ювілею; для весілля беруть не менше 1500 г страв з урахуванням ваги торта.
catering від cater — «постачати провізію») — спосіб підприємництва, пов'язаний з наданням послуг харчування на виїзді в таких місцях, як готель, лікарня, паб, літак, круїзне судно, парк, фестиваль, місце зйомок або кіностудія.
Шпинату або листя салату на одну порцію людині потрібно дві пригорщі (приблизно 80 грамів). Дієтолог радить додавати зелені листові овочі до кожної страви. Кілька листків салату в бутерброді – це замало.
Загальний вихід їжі на особу становить близько 1000-1200 грам. Все це не остаточні цифри, а скоріше орієнтир, який допоможе зрозуміти загальну картину та впевненіше спілкуватися з менеджерами ресторану чи кейтерингової компанії.
Кейтерингові послуги поділяються на основні і додаткові Основні: – приготування та доставка продукції ресторанного господарства; – послуги офіціантів в обслуговуванні. Додаткові: – організація культурного дозвілля та дизайнерська робота при оформленні приміщень; – прибирання після бенкету тощо.
Весілля: від 900 грн. День народження: від 600 грн. Корпоратив: від 600 грн. Дитяче свято: від 500 грн. Вартість кейтерингу на людину залежить насамперед від кількості страв та їхніх компонентів …