Порося Замочити 3 рази по 5 годин, міняючи підсолену воду. Варити свинушки 5 хвилин у першій воді, 30 у другій воді, у третій 40 хвилин. Увага! Офіційно гриб свинушка віднесений до отруйних, будьте дуже обережні!
Як чистити свинушки
- Спочатку потрібно вирізати основу ніжки і перевірити чи немає хробаків. …
- Далі промити гриби і перемістити їх у ємність із чистою водою ще на годину.
- Провести процедуру замочування ще кілька разів.
- Після цього потрібно злити воду і відокремити капелюшки від ніжок.
Чисті гриби відваріть двічі по 40 хвилин, підсоливши воду, після першого відварювання злийте воду і налийте чисту. Останній відвар має бути повністю прозорим, якщо ні, то поміняйте воду та відваріть ще раз.