Актуальні поради Українцям Як правильно солити м'ясо для шашлику?

Як правильно солити м'ясо для шашлику?

Однак при ухваленні рішення важливо все ж таки враховувати загальні рекомендації. У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите солоніше, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг.

Правило п'яте – маринад не солити. Додавати сіль у маринад не потрібно. Сіль витягне з м'яса весь сік, і воно стане сухим. Краще солити вже готове м'ясо (шашлик або стейк) гарною сіллю (наприклад, морської чи гімалайської великого помелу).

Ми звикли, що фарш неодмінно потрібно посолити – у пропорції 20 грам солі (Це приблизно дві чайні ложки) на кожне кіло м'ясного фаршу.

Related Post

Як оцінюють дітей у другому класі?Як оцінюють дітей у другому класі?

Оцінка 2-9-х класів школи, що навчаються, з усіх навчальних предметів, здійснюється за п'ятибальною системою (із зміненою шкалою оцінювання) з кожного предмета: "5" – відмінно, "4" – добре, "3" – задовільно,

Що означає ГкалЩо означає Гкал

Документ зобов'язує операторів локальних газорозподільних мереж (операторів ГРМ – облгазів) у платіжках, крім обсягу, вказувати кількість спожитої енергії в трьох одиницях виміру – кіловат-годинах (кВт*год), гігакалоріях (Гкал) і мегаджоулях (МДж).