1 кг свіжої полуниці, 800-900 г цукру (можна зменшити або збільшити кількість цукру залежно від вашого смаку), 2 столові ложки лимонного соку або сік пів лимона.
Густе полуничне варення на зиму, як желе: простий рецепт – мінімум часу, максимум смаку і вітамінів
- Полуниця – 200 гр;
- Цукор – 100-200 гр;
- Вода – 50-70 гр;
- Лимонна кислота – щіпка;
- Агар-агар – 1 гр.
За день 1 працівник може зібрати від 40 до 80 кг полуниці. Для збирання врожаю з 1 га потрібно 10-13 працівників. Зберігайте полуницю у холодильниках при температурі від 0°C до 4°C та відносній вологості близько 90-95% не більше 5-7 днів.
Follow The Directions
- Вимийте 1 кг полуниць і приберіть з них хвостики. Розігрійте сковорідку та вилийте на неї 50 мл води. …
- Додайте на пательню 600 г цукру та ретельно все перемішайте. Варіть 10 хвилин. …
- Крок 3. Додайте 0,3 ч. …
- Крок 4. Готове варення розлийте по стерилізованих банках і закрутіть кришками.
Закрийте його на зиму та насолоджуйтесь знайомим смаком Таким старовинним рецептом вишневого варення без кісточок ділимося з вами у цьому матеріалі. Інгредієнти: 1кг вишні, 600 г цукру. Читайте також: Як легко та швидко видалити кісточки з вишень: хитрі лайфхаки.
Густе полуничне варення Полуницю засипати цукром в каструлі і поставити на маленький вогонь. Готувати варення 2 години, періодично помішуючи і знімаючи пінку. У гарячому вигляді варення буде рідким, але після охолодження загусне.
1 кг чистої, відсортованої полуниці; 500 г цукру; три або чотири зірочки бодяну. Приготування. Полуницю перекладіть у каструлю, засипте …