Як приготувати "Філе лосося на сковороді" У сковороді розігріваємо оливкову олію. У розігріту олію філейною частиною вниз кладемо шматочки риби, обсмажуємо 3-4 хвилини на середньому вогні. Потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку ще 3-4 хвилини. Знімаємо з вогню і подаємо.
Проколіть філе кінчиком ножа чи шпажкою. Потримайте всередині вісім секунд, витягніть і прикладіть до верхньої губи. Якщо метал холодний – філе не готово, якщо трохи теплий – потримайте філе на вогні ще трохи, якщо кінчик має температуру гарячого чаю (близько 80 С) – готовність ідеальна.
Як приготувати "Червона риба на сковороді"
- Стейки лосося розморожуємо, промиваємо під водою та обсушуємо. Маринуємо в оливковій олії та соєвому соусі. …
- Розігріваємо сковороду-гриль, і викладаємо рибу разом із залишками маринаду.
- Обсмажити з двох сторін до готовності.
Sep 10, 2014