Визначити готовність ви можете по висохлій газеті; Якщо у вас немає з собою газети, напевно знайдеться шкарпетка. Змочіть її та надягніть на ємність, а потім підвішайте у вітряному та тінистому місці.15 трав. 2022 р.
Найпростіша брага готується з трьох інгредієнтів: цукру, дріжджів і води. Але оскільки дріжджі додаються різні, то і бродіння займає різний час. На хлібопекарських дріжджах продукт буде готовим через 5-7 днів. На сухих дріжджах брага з цукру бродить 5-6 діб.
Під час приготування «Опілля Фірмове» процес бродіння пива триває 10 діб, а доброджування – 50 діб.
Після вживаного 0,5 л. середнього ступеня міцності пива алкоголь повністю вивітрюється з організму за 2,5 години, два літри – за 10-13 годин.
Найкращий варіант – середній помел. Далі емальовану ємність заповнюють 25 літрами води і нагрівають до 80 градусів. Готовий солод, пересипаний в мішечок з марлі, занурюють у воду, тоді варять 1,5 години при температурі 70 градусів, ємність при цьому закривають кришкою.
І варто враховувати, що для готовності фруктової браги потрібно більше часу ніж на інші. Прискорити процес бродіння можна за допомогою різних способів. Найпростішими є додавання немитих родзинок, житнього хліба, кукурудзи / гороху або живих дріжджів.
Крім назви пива та відомостей про торгову марку, вказується інформація про термін придатності та склад напою. Чим менше компонентів ви знайдете в останньому випадку, тим якісніший та …