Актуальні поради Українцям Як зрозуміти готові круасани чи ні?

Як зрозуміти готові круасани чи ні?

Поверхня готових дріжджових виробів має бути рум'яною, особливо якщо ви змастили її перед випіканням яйцем. Нижня скоринка має трохи підрум'янитися, а виріб повинен легко відставати від листа. Маленькі вироби готові, коли при постукуванні нижньою скоринкою лунає чистий звук.

Також готовність тесту можна визначити візуально: коли тісто сильно збільшитися в обсязі, злегка натисніть на купол пальцем, що піднявся, зробіть ямку глибиною 0,5 см. Якщо ямка зарівнялася швидко тісто ще блукає. А якщо повільно, значить, готово.

Дріжджові вироби можуть вийти сирими через надлишок цукру. Тому цей інгредієнт додають у кількості, що вказано в рецепті. Для кращого результату дріжджові напівфабрикати ставлять у духовку за температури 160℃. Поки піч «добере» ще 20-40℃, пиріг прогріється всередині і в результаті пропечеться рівномірно.

Вироби з листкового тіста готові, коли вони набувають характерного золотистого відтінку і сильно збільшуються в розмірах. Якщо тісто все ще бліде, а розмір залишився тим самим, тоді випічка ще не готова.

Related Post

Як виплеснути свій гнів?Як виплеснути свій гнів?

Ви можете використовувати такі способи вираження гніву: Гучно заспівати улюблену пісню. Покидати дротики в ціль (дартс). Намалювати злість, порвати та викинути. Пограти з домашнім улюбленцем. Пускати мильні бульбашки. Зім'яти кілька

Як зробити полицю із прихованим кріпленням?Як зробити полицю із прихованим кріпленням?

Особливості кріплення: Для правильної установки необхідно точно визначити відстань між центрами петель; Висвердлені отвори заповнюють пробкою, в яку вкручуються шурупи; Шуруп вкручується глибоко, АЛЕ відстань між його капелюшком і стіною