Так само реанімувати тверді пироги допоможе молоко. Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою. Змішати молоко та воду в пропорції 50 на 50, обмазати готові черстві пиріжки і поставити в духовку при 220 ° С на 5 хв.
Спеченим пирогам дають охолонути в тому ж приміщенні, де їх пекли. Пиріг легше вийняти з|із| форми, якщо потримати її на мокрому рушнику. Щоб перевірити готовність пирога, злегка натисніть на пиріг пальцем, якщо ямка відразу зникне – виріб готовий.
Чи можна їсти непропечений пиріг у ньому можуть залишитися бактерії, так як термічна обробка була проведена правильно і доведена остаточно; якщо в тесті використовувалися сирі яйця, то в такій страві може бути сальмонелла.