Актуальні поради Українцям Як правильно запустити автоклав?

Як правильно запустити автоклав?

Виходячи з особливостей рецепта, нагрівати автоклав потрібно до 110-120 градусів, щоб позбутися бактерій та інших мікроорганізмів. Для м’ясних страв час готування сягає приблизно години. Консерви з овочів готуватимуться всього 15-20 хвилин. Температура при цьому має бути така сама.

Встановіть банки з майбутньою тушонкою в автоклав і стерилізуйте протягом 25-30 хвилин. Після закінчення цього часу дістаньте банки, переверніть їх кришкою донизу і залиште в такому положенні на 12 годин. Після – приберіть на зберігання в прохолодне, темне місце.

Відбувається стерилізація. Після цього автоклав остигає до початкової температури, розкривається і дістається консервація. Згідно з інструкцією, перед тим, як нагрівати автоклав, у нього накачується тиск в 1 атм.

Related Post

Чи можна працювати в саду в Ураз-байрамЧи можна працювати в саду в Ураз-байрам

Привітання з настанням місяця Рамадан і святом Ураза байрам З настанням Місяця Рамадан і свята Ураза байрам мусульмани вітають наступними словами: Рамад̣ан карім ( араб. رمضان كريم‎ – (Бажаю вам)

Як глибоко сягає коріння винограду?Як глибоко сягає коріння винограду?

Тонкіші коріння розташовані переважно в горизонті 0-15 см. Найактивніша частина коріння на дорослих виноградниках знаходиться в поверхневому горизонті на глибині 0-15 см, а на молодих у горизонті 15-30 см. Близько