Лимони добре зберігаються в холодильнику, але можна зберегти їх свіжими протягом кількох місяців, якщо загорнути кожен у пергаментний папір і пересипати сухим піском. Щоб плоди не висихали, їх тримають у холодній воді.
Ідеальним середовищем можна назвати температуру від 5 до 8 ° C з достатньою вологістю 75-85%. Якщо повітря надто сухе, а температура вища, лимон починає швидко темніти та засихати. Однак при температурі нижче 5°C лимон також починає втрачати свої властивості і стає надто м'яким.
Лимон можна, можливо заморозити Цілком, за умови, що після розморожування він буде використаний відразу. ►Цілі лимони перекласти в щільний поліетиленовий пакет, закрити, добре випустивши повітря, можна загорнути у харчову плівку. ►Підписати етикетку та відправити на морозильну камеру.