Можна, можливо заморозити червону ікру для збереження на короткий термін, заливши її зверху маслом або поставивши банку на тарілку з льодом. У такому разі не забудьте перекласти продукт із жерстяної банки в скляну, так як жерстяна упаковка дуже швидко окислюється, що впливає не лише на смак, а й на якість ікри.
Терміни зберігання 3-4 тижні у скляному посуді після попередньої обробки; 6 місяців у морозильній камері; 1 рік у закритою заводській упаковці з дня випуску за відповідних умов.
Якщо ви розморозили продукт, не зберігайте ікру більше 5-7 днів у закритому вигляді. Після розкриття банки червону ікру рекомендується з'їсти упродовж 2 днів. Повторно заморожувати ікру не рекомендується: ікринки полопаються, і в банку з'явиться багато рідини.