Загальні рекомендації
- Купивши розфасований у поліетиленові пакети цукор, необхідно пересипати у скляні або пластикові ємності та зберігати його у них. …
- Оптимальна температура, в якій має бути цукровий пісок від 12 до 22 градусів. …
- Ідеальним місцем стане темна шафа або комора.
в опалюваних складах – до 8 років; у неопалюваних складах – до 5 років. 1.3. Термін зберігання для цукру-піску та рафінованого цукру-піску в силосах встановлюють не більше 2 років.
Контейнери для зберігання зі скла або скляні цукорниці – найбільш естетичний та гігієнічний спосіб зберіганняОскільки скло не вбирає запахи, необхідно вибирати тару з щільно прилеглою кришкою, краще з пластику або з силіконовим ущільнювачем. Крихкість скла – основні недоліки в цьому випадку.