Актуальні поради Українцям Як правильно приготувати кутю?

Як правильно приготувати кутю?

Пшениця для приготування різдвяної куті Перед тим, як варити, краще заздалегідь замочити її на ніч або кілька годин. (Шліфовану пшеницю замочувати не потрібно, вона вариться досить швидко.)

Кутя з пшениці: Покроковий рецепт Пшеницю (1 склянку) залийте 4 склянками води на ніч для набухання. Вранці злийте воду і залийте новими 4 склянками води. Варіть на невеликому вогні 30-60 хвилин|мінути| до готовності.

У східних слов'ян та поляків кутю обов'язково готують напередодні Різдва та Хрещення, так що на Поліссі самі свята-передодні називаються Кутя, або Бідна кутя (перед Різдвом), Багата кутя, Голодна (Водяна) кутя (Перед Хрещенням).

Related Post

Як псуються вії після нарощування?Як псуються вії після нарощування?

Після нарощування свої вії випадають. Випадання вій – звичайний фізіологічний процес, щодня ми втрачаємо до 10 вій, на їх місці виростають нові. Нарощування не впливає на стан ваших натуральних вій,