Актуальні поради Українцям Як правильно смажити пиріжки, щоб вони не були сирими?

Як правильно смажити пиріжки, щоб вони не були сирими?

Щоб пиріжки вийшли рум'яними, необхідні виключно свіжі дріжджі. Перевірити їх можна, підготувавши невелику порцію опари, припудреної шаром борошна. Якщо через півгодини на тесті не з'являться тріщини – отже дріжджі поганої якості.

Оптимальний вибір – це гарне рафіноване масло з насіння соняшнику. Воно бюджетне та ідеально підходить для смаження. Якщо ви вважаєте, що краще вибирати оливкове, воно теж підходить. Однак пиріжки від цього кориснішими не стануть, тому що це випічка.

Перед випіканням Невеликі пиріжки, слойки та печиво готуються швидко, а значить їх краще змащувати перед запіканням. Перед тим, як ставити в духовку, її слід розігріти до потрібної температури. Тоді тісто рівномірно пропечеться, не опаде і не підгорить зверху.

Related Post

Які можуть бути підрозділи на підприємстві?Які можуть бути підрозділи на підприємстві?

Які підрозділи бувають в організації : Відділ Їх створюють для реалізації конкретного напряму господарської діяльності компанії. … Управління Зазвичай їх створюють великі холдинги для вирішення адміністративних і управлінських завдань. …

Як правильно наносити блефарогель?Як правильно наносити блефарогель?

Блефарогель завдати на ватний тампон. Тампоном з гелем ретельно очистити поверхню повік у зоні зростання вій. Потім Блефарогель завдати на кінчики пальців і м'якими круговими рухами зробити масаж повік, включаючи