Актуальні поради Українцям Як правильно заповнювати еклери кремом?

Як правильно заповнювати еклери кремом?

Потрібно кінчиком кондитерського мішка зробити до еклери три невеликі дірочки. А потім рівномірно і щільно наповнити еклер кремом, починаючи з крайніх дірочок. Тоді всередині не залишиться жодних порожнеч та повітря. Начебто нічого складного.17 Mar 2018

Щоб начинити «Порожнина» еклера кремом буде потрібно кондитерський шприц або мішок. Найкласичніший і найпростіший варіант — через отвори знизу. Отвори краще робити окремо, маленькою насадкою із зубчиками (якщо намагатися зробити це насадкою із кремом, то вона неодмінно заб'ється тестом).

Дуже важливі перші 15-20 хвилин взагалі не відкривати духовку. Адже саме в цей час під впливом високої температури еклерах формуються ті самі заповітні порожнини. Відкривши духовку, ви створите різкий перепад температур і еклери миттєво опануть і не піднімуться.

Велика кількість клейковини в борошні означає те, що при випаровуванні вологи стінки еклера саме розтягуватимуться, а не рватимуться. При використанні слабкого борошна еклер може взагалі не мати всередині порожній порожнини.. Якість борошна (кількість та якість клейковини) значно впливає на утворення порожнечі всередині еклера.

Related Post

Де можуть працювати геодезисти?Де можуть працювати геодезисти?

Де працювати Відучившись на геодезиста можна, окрім безпосередньо роботи геодезиста, влаштуватися і за суміжними спеціальностями: кадастр, землеустрій. Всі вони потрібні в будівництві, архітектурі, гірничій справі, а також у державних та