Пити гранатовий сік рекомендується перед їжею – Він покращує апетит і сприяє хорошому травленню. Якщо сік граната стерилізувати та додати до нього цукор, то вийде гренадин – незамінний інгредієнт для багатьох коктейлів. На основі гранатового соку готують багато різних соусів.13 жовт. 2006 р.
Коли не можна їсти гранати?
Цей диво-плід не варто їсти тим, хто страждає на хронічні ерозивні та виразкові захворювання шлунково-кишкового тракту. При запаленні кишківника гранат разом із кісточками також не рекомендовано вживати в їжу.
Як правильно гранат?
Зріжте у граната верхівку і надріжте шкірку вздовж прожилок. Далі вам залишається лише перевернути гранат над мискою і активно постукати ложкою, щоб зерна потрапляли в миску. Якщо не хочете забризкати навколо, вибирайте максимально глибоку миску.