Нанизуйте на паличку шматочки маршмелоу й обсмажуйте їх над верхнім полум’ям багаття до утворення хрусткої скоринки кольору карамелі. Робиться це легко і швидко: на раз-два. Маршмелоу вважається калорійними ласощами.
Можна їсти просто так Маршмеллоу – абсолютно готовий до вживання продукт, тож можна нічого не вигадувати і насолоджуватися ним просто так. Пастилки присипані зовні тонким шаром крохмалю, а всередині вони ніжні й тануть у роті.
Найвідоміший і дещо стереотипно-традиційний спосіб приготування в Америці – це смажити пастилки на багатті під час лісових пікніків. Розігріваючись, маршмеллоу збільшується в розмірах, усередині стає повітряним і тягучим, а зверху коричневим, підсмаженим. Цукор у складі перетворюється на карамель під час смаження.
маршмеллоу ; дерев’яні шпажки або зубочистки…. Покрокова інструкція:
- Для початку насадіть правильно суфле на шпажки (по одному).
- Потім акуратно запаліть свічку.
- Піднесіть маршмеллоу до вогню і утримуйте протягом 5 – 7 секунд на висоті 3 – 4 см.
- Після того, як одна сторона підрум’яниться, переверніть зефір на іншу.
Jul 23, 2021