Актуальні поради Українцям Як має виглядати навчальний посібник?

Як має виглядати навчальний посібник?

Навчальний посібник має містити такі обов'язкові елементи: анотацію, зміст, вступ, основну частину, висновок та бібліографічний список. Як додаткові елементи в навчальний посібник включаються: передмова, ілюстрації, словник термінів, список умовних скорочень.28 Oct 2016

Відповідно до БСЕ навчальні посібники — це книги для читання, хрестоматії, довідники, словники, адаптовані друковані тексти з іноземних мов, збірники завдань та вправ, методичні посібники для самостійних практичних занять, зошити на друкованій основі та інше.

Навчальний посібник розглядається як додаток до підручнику. Навчальний посібник може охоплювати не всю дисципліну, а лише частину (кілька розділів) зразкової програми. У відмінність від підручника посібник може включати не лише апробовані, загальновизнані знання та положення, а й різні думки щодо тієї чи іншої проблеми».

Структурними елементами методичних розробок є:

  1. назва навчального посібники;
  2. дані про автора;
  3. ціль видання;
  4. вік цільової аудиторії;
  5. необхідні вимоги для організації заходу, описаного у розробці;
  6. список необхідних матеріалів чи обладнання;
  7. хід виконання заходу, викладення тем розробки;

Related Post

Як доглядати за сон травою?Як доглядати за сон травою?

Відстань між рослинами при посадці необхідно зберігати в 30-40 см. У посушливу пору року щойно посаджені рослини рекомендується мульчувати і частіше поливати. В якості підгодівлі слід використовувати перегній або торф,

Навіщо сульфат натрію?Навіщо сульфат натрію?

Основне застосування природного сульфату натрію. виробництво синтетичних миючих засобів (пральних порошків). У промисловості сульфат натрію природний застосовується у виробництві мила, скла, сульфатної целюлози, шкіряної продукції, кольорових металів та для фарбування

Як варити пшоно?Як варити пшоно?

Як варити пшоно в каструлі Крупа повинна трохи пузиритися. Варіть близько 20 хвилин або до тих пір, поки рідина не вбереться. Залишіть кашу настоюватися під кришкою на 5–10 хвилин. Як