Охолоджений паску треба прибрати в прохолодне місце подалі від сонячних променів, попередньо прикривши його рушником. Якщо Ви плануєте зберігати паски довше 4 днів, можна їх покласти в поліетиленові пакети або обгорнути рушником, а потім прибрати в емальовану каструлю. При такому зберіганні вони черствіють повільніше.
Охолоджувати готові паски краще на боці: виймаєте паски з духовки, укладаєте на бік на решітку і залишаєте в положенні, поки дно повністю не охолоне.
Для того, щоб паска добре охолола, потрібно щонайменше 4 години. Покривати паску глазур'ю потрібно після того, як він охолонув. Традиційно, великодні паски випікали у четвер, а їли у великодню неділю. Перша доба після випікання можна зберігати паски просто під рушником, потім у холодильнику, упакованими в пакети.
Дуже важливий момент термін придатності. Гарний паска зберігається трохи більше 72 годин.