Актуальні поради Українцям Скільки грамів має бути стандартна котлета

Скільки грамів має бути стандартна котлета

Котлетки з чистого курячого філе. без панірування, вага однієї котлети- 75 г.

З 1 кг фаршу виходить приблизно 12 котлет 👌 #котлета #покиївські #котлетапокиївськи #смачно #рецепт #стравизкурки #рекомендації #готуєморазом #рек #смачно ням

Енергетична цінність (калорійність) в 100г продукту: 175 ккал (731 кДж). Спосіб приготування: котлети бажано розморозити при кімнатній температурі та підсмажити на розігрітій соняшникової олії (маслі) до золотистої скоринки. Після обсмаження рекомедовано запікати при температурі 120-150°С протягом 15-20 хв.

Поживна (харчова) цінність в 100г продукту: білки – 18,0 г, жири – 12,5 г, вуглеводи – 14,0 г. Енергетична цінність (калорійність) в 100 г продукту: 955,3 кДж (228 ккал).

Алергени – підкреслено. Поживна (харчова) цінність в 100г продукту: білки – 14,5 г, жири – 28,4 г, вуглеводи – 8,4 г. Енергетична цінність (калорійність) в 100 г продукту: 1403,35 кДж (335 ккал). Строк придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18 С.





1 середня котлета (112 г, сире, 4 котлети на 450 г) (вихід після приготування) 142: 1 велика котлета (150 г, сировина, 3 котлети на 450 г) (вихід після приготування) 190: …

Related Post

Як поводитися після наркозу?Як поводитися після наркозу?

уникайте вживання води та їжі відразу після операції; хороше знеболювання також важливо, оскільки сильний біль може спричинити нудоту, тому при виникненні болю повідомте про це медичний персонал; зменшити почуття нудоти

У чому різниця між старовірами та старообрядцями?У чому різниця між старовірами та старообрядцями?

Ю. Хіневич), який іменувався «патріархом Давньоруської Православної церкви старовірів», навіть заявляв: Старообрядці – це прихильники старого християнського обряду, а старовіри – це стара дохристиянська віра. Старовірами або старообрядцями називають православних

Як видалити повітря з водонагрівача?Як видалити повітря з водонагрівача?

відкрити вентиль на червоній трубі (гаряча вода); дочекатися закінчення води; знову відкрити кран змішувача – спочатку з нього виходитиме поштовхами повітря з водою; коли плювки припиняться і струмінь стане рівним,