Відправляємо яйцяСпершу прибираємо сковороду, потім зводимо вогонь до мінімуму і продовжуємо готувати смачну яєчню. Важливим є саме цей контраст між температурами. У результаті яєчня "схопиться", але не прилипне до сковороди. Сіль і приправи додаються в самому кінці приготування або під час подачі на стіл.
Смажити яєчню на повільному вогні потрібно 4-5 хвилин. Якщо температура вище, потрібно трохи менше часу. Страва буде готова, коли білок побіліє і схопиться. Не забувайте, що жовток повинен залишитися рідким.
Приготування:
- Розріжте очищену цибулину на кільця висотою приблизно 1 см, 2 найбільші по діаметру стануть вашою формою;
- Розігрійте сковороду, змастіть її олією;
- Укладіть на сковороду цибулинні кільця – форми, обережно вилийте туди по 1 яйце;
- Посоліть і додайте прянощі до смаку;