Сухий рибний бульйон хондаші розводять у гарячій воді за рецептурою або за смаком, потім доводять до кипіння і готують на його основі супи, соуси, локшину та рис.. Він використовується як приправа для традиційної японської кухні.
Потрібно просто розвести гранули в киплячій воді, і смачний і корисний даші буде готовий. Хондаші в японській кухні використовується як основа для місо-супу, також цим бульйоном часто розбавляють соєвий соус, щоб він не був надто концентрованим.
Харчова цінність на 100 грам: білки – 22,0 гр., жири – 1,0 гр., вуглеводи – 32,3 гр. Енергетична цінність: 226,2 Ккал. Умови зберігання: зберігати за температури від 10С до 250С.
Сухий порошкоподібний рибний бульйон Хондаші – це один із основних інгредієнтів японського місо-супу. Використовується як основа для японського бульйону дасі (даші). Як готувати місо-суп. Японські домогосподарки використовують порошок Хон Даші для приготування обідів.