Актуальні поради Українцям Як зробити рідкий сир густим?

Як зробити рідкий сир густим?

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати кукурудзяний крохмаль. Взяти можна і картопляний, але треба пам'ятати, що він може змінити смак страви в небажаний бік.

Іноді при приготуванні начинки сирна маса виділяє рідину. Щоб, при випіканні через сок ватрушки не підгоріли, слід трохи зцідити начинку. Якщо ваш сир вийшов зовсім рідкимто додайте в нього чайну ложку картопляного крохмалю, тоді при випіканні начинка схопиться.

Як правильно додавати крохмаль На стандартну пачку сиру варто вводити від 8 до 10 ложок кукурудзяного крохмалю. Вводиться в тісто і доводиться до однорідного стану з іншими компонентами. Також кукурудзяний крохмаль можна замінити більш звичний варіант – картопляний.

У виробництві натурального сиру можна використовувати лише свіже молоко, закваску, сичужні ферменти та хлористий кальцій. У зерняний сир також додають вершки та сіль. Сир, який містить рослинні жири, стабілізатори, ароматизатори, покращувачі смаку, – це вже сирний продукт.

Related Post

Які вимоги пред’являються до виконання Вимірювання опору ізоляції мегаомметром?Які вимоги пред’являються до виконання Вимірювання опору ізоляції мегаомметром?

Вимірювання опору ізоляції мегаомметром повинно здійснюватися на відключених струмоведучих частинах, з яких знято заряд шляхом попереднього їх заземлення. Заземлення зі струмоведучих частин слід знімати тільки після підключення мегаомметра. Для вимірювання