Актуальні поради Українцям Як потрошать рибу?

Як потрошать рибу?

Потрошити рибу можна через розрізане черевце, через надріз у голови або через спинку в залежності від подальшого використання риби. Найчастіше рибу патрають через розрізане черевце. На черевці риби, починаючи з голови до хвоста, роблять розріз.

Щоб випатрати рибу, введіть кінчик ножа в анальний отвір на черевці і зробіть розріз до голови, притримуючи тушку. Не занурюйте ніж глибоко, щоб не пошкодити нутрощі.

– Інспекційний конвеєр зі столами, на яких рибу доочищають за допомогою ножів або пневматичних ручних пристроїв чищення луски; – далі, за допомогою конвеєрного обладнання, риба надходить на операцію видалення голів (за допомогою машин гільйотинного або дискового типу).

Чищення риби здійснюйте так:

  1. Підготуйте робоче місце. …
  2. Видаліть плавці. …
  3. Промийте рибу холодною водою, щоб видалити слиз, покладіть її на стіл.
  4. Тримайте рибу за хвіст однією рукою. …
  5. Видаліть луску з основи хвоста, в області плавників і з того місця черевця, яке примикає до голови.

Related Post

Які обов’язки у вайш’ї?Які обов’язки у вайш’ї?

Традиційним заняттям вайш’їв слугують торгівля і банківська справа, вони прагнуть триматися подалі від фізичної праці, але іноді долучаються до управління господарствами поміщиків і сільських підприємців, безпосередньо не беручи участі в

Як розшифровується абревіатура Ісу?Як розшифровується абревіатура Ісу?

ІСУ-152 – радянська важка самохідно-артилерійська установка (САУ) періоду Великої Вітчизняної війни. У назві машини абревіатура ІСУ означає «самохідна установка на базі танка ІС» або «ІС-установка». Індекс 152 означає калібр основного

У чому відмінність паюсної ікри від зернистої?У чому відмінність паюсної ікри від зернистої?

Відмінності паюсної та зернистої ікри Виходячи з вищеописаного, перша відмінність у способі заготівлі. Якщо паюсні зернятка занурюють у розсіл, а потім пресують, то ікринки майбутнього зернистого продукту просто солять і