Актуальні поради Українцям Як називається сире заморожене м'ясо?

Як називається сире заморожене м'ясо?

Карпаччо, покроковий рецепт з фотоJul 11, 2012

Замороженим називають м'ясо, піддане заморжуванню і має температуру в товщі м'язів не вище -8 ºС. Зростання та розвиток мікроорганізмів на поверхні морозива м'яса пригнічені (за винятком деяких видів плісняви), тому мікробіологічне псування морозива м'яса практично виключається.

Карпаччо (італ. Carpaccio) – страва з тонко нарізаних шматочків (слайсів) сирої яловичої вирізки, приправленої соусом на основі оливкової олії та лимона. Традиційно подається як холодна страва або закуска.

Слід уточнити, як їдять тартар. Зазвичай його збризкують лимонним соком або гострим соусом, який подається разом із закускою. За етикетом їдять закуску виделкою. Якщо на тарілці приносять хлібні тости, тартар викладають на них як паштет.

Related Post

Як приготувати коров'як для підживлення полуниці?Як приготувати коров'як для підживлення полуниці?

Одну частину настою коров'яку розводимо десятьма частинами води. Для посилення ефекту можна додати деревне вугілля (одна частина вугілля на десять частин коров'яку). Така суміш має наполягати добу у теплому приміщенні.

Що дає гімнастика дівчинціЩо дає гімнастика дівчинці

Вона підвищує витривалість і зміцнює всі групи м'язів, а також покращує імунітет дитини. Займатися гімнастикою можуть навіть дошкільнята. Малюкам корисно починати з ритмічної, потім переходити до прикладної, після – до