Підготовка курячих шлунків до обробки Плівку та жировий наліт перед приготуванням люду з курячих пупочки необхідно видалити. Перед очищенням курячих шлунків варто провести підготовку, вона значно підвищить швидкість робіт, а сировині додасть м'якість, що добре вплине на кінцеву страву.
Курячі шлунки мають багатий склад. Вони містять фолієву кислоту, білок, залізо, вітаміни, мінерали та інші необхідні ферменти людського організму. Курячі шлунки чудово підвищують апетит, покращують стан шкіри, нігтів та волосся.
Скільки варити курячі шлунки до готовності Шлунки молодих курок готуються 30-40 хвилин на тихому вогні під кришкою, у скороварці – 20 хвилин після закипання. Перед смаженням або гасінням субпродукт варіть до напівготовності не менше 20 хвилин. Готові шлунки дозволяється зберігати в холодильнику до 4 діб.