Актуальні поради Українцям Як класифікують пиво?

Як класифікують пиво?

Залежно від екстрактивності початкового сусла: світле пиво поділяють на 16 груп, напівтемне та темне – на 13 груп. В цілому, пиво є напоєм з малим вмістом спирту, від 2,5 до 15 % об.. Між щільністю пива та його міцністю існує зв'язок.

Ель

  • Пшеничне пиво (Нідерл. Witbier) – 4.5-5.5% про.
  • Берлінське біле (нім. Berliner Weisse) – 2.8-3.8% про.
  • Блонд ель (англ. Blonde Ale) – 3.8-7.5% про.
  • Світлий ель (англ. Pale Ale) – 4.5-6.2% про.
  • Кельш (нім. Kölsch) – 4.4-5.2% про.
  • Золотий ель (англ. Golden Ale) – 7.5-10.5% про.
  • Тріпель (англ. …
  • Індійський світлий ель (англ.

Існує близько тисячі сортів пива. Смакові характеристики різних видів можуть кардинально відрізнятись.

Види табору

  1. Світлий табір (Light lager) – класичний табір. …
  2. Пілзнер (Pilsner) – прозоре, золотаве за кольором і добре освіжаюче пиво. …
  3. Льодове пиво (Ice beer) – дуже легке пиво, яке швидко охолоджують після варіння, не чекаючи остаточного бродіння. …
  4. Драфт (Draft / Draught) пиво з бочки, не пастеризується.

Related Post

Як працюють у кондитерському цеху?Як працюють у кондитерському цеху?

У виробничому цеху виконуються основні технологічні операції, а в допоміжних приміщеннях розміщують комору добового запасу сировини, мийну тари та інвентарю, відділення обробки яєць, експедицію з охолоджуваною камерою для короткочасного зберігання

Яка Жовтяниця при лептоспірозі?Яка Жовтяниця при лептоспірозі?

Лептоспіроз (інші назви жовтяниця, штутгартська хвороба, хвороба Вайля-Васильєва) – важке інфекційне захворювання, якому схильні багато видів ссавців, у тому числі собаки, а також людина. Причиною лептоспіроз є вплив на організм