ТОП-10 страв для фуршету
- Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний бутербродик, що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна відправляти в рот цілком. …
- Тарталетки.
- Рулетики.
- Тістечка …
- Сендвічі, бейгли та бутерброди.
- Сир, фрукти та ягоди.
- Свіжі овочі …
- Десерти
Тому на столі мають бути м'ясо, риба, ковбаси, овочі та фрукти, морепродукти. Закуски мають бути невеликого розміру – на один-два укуси, щоб їх було зручно їсти. Риба та м'ясо попередньо очищені від кісток (краще відразу використовувати філе), фрукти – від шкірки та кісточок, ковбаси – від шкірки.
При сервіруванні столу необхідно дотримуватись таких правил: По обидва боки столу встановіть стосами по 6-10 штук тарілки, відстань між ними повинна становити не більше 1,5-2 м. Для розміщення фужерів існує кілька варіантів – "в два ряди", "групами", "змійкою", "ялинкою".