Смажити на 3.5/9 силі газу, першу сторону 6 хв., другу сторону 3 хв., якщо риба мілка то можно трохи менше.
Шматочки риби спочатку опускати у борошно, потім у кляр, викласти на сковорідку. Смажити з обох сторін на середньому вогні до золотистого кольору. Готову рибу перекласти на тарілку з паперовими рушниками, щоб прибрати зайву олію. Інгредієнти: Салака – 0,5 кг.
Салака (69)
- Шпроти із салаки з каррі Салака (очищена)•лимонна кислота та каррі•куркума-,•чай чорний без добавок …
- Жареная салака …
- Жареная салака …
- Салака смажена у клярі …
- Маринованная салака …
- Закуска из слабосолёной салаки салаки с корейской морковью …
- Рыба в масле. …
- Малосолона салака мокрим посолом
опис приготування: Змастіть маслом, що залишилося і посипте сіллю і перцем. Смажте на сковороді на середньому вогні скибочки хліба до хрусткої скоринки, близько 1 хвилини з кожного боку. Смажте сардини приблизно 2 хвилини з кожного боку. Подавати на блюді з хлібом і часточками лимона.
Салака, якій пощастить не попастися в тенета, доживає до 9-10 років. Тіло забарвлене нерівно: спина темна з синюватим відливом, боки сріблясто-сірі, світлішають до черева. Харчування складається з різних видів зоопланктону, на який риба полює переважно в зграях, тримаючись ближче до поверхні водойми.
Як просто посмажити салаку. Складові: Салаку – 0,3 кг; Рослинна олія – 150 г; Сіль; Борошно. Приготування: 1. Для того, щоб правильно засмажити салаку, її необхідно підготувати. Добре промийте рибу під холодною проточною водою. Покладіть в миску потрібного розміру і щедро пересипте великою сіллю. І залиште салаку так на 15 хвилин.